На Нагорці МАФи перемагають

   Кажуть, все розвивається по спіралі. Але в нас ця спіраль доволі часто намагається піти кудись униз.
От і зараз на Нагорці маємо такий приклад.
   Геть перехожі, вам тут не місце! Най буде новий, навіть вже й не МАФ, а магазин площею 20х4 метра, який зайняв практично весь простір між "АТБ" та стоянкою для авт. А тротуар (якого вже нема)? Хіба він нам потрібен?
 От цікаво, для кого будується цей магазин-кафе-рюмочна? Тут вже багато генделиків, які постійно змінюють назви, хазяїв, та перелік послуг. Нащо ще один, щоб не платить оренду? Але чий життєвий простір окупувала ця комерція? Мовчазних перехожих?

"Оглянись, незнакомый прохожий.
Мне твой взгляд неподкупный(?) знаком..."

   Спочатку, як завжди, була стрічка, яка не довго висіла. Потім з'явився каркас такого немаленького магазинчика.


Дуже швидко вставили в цей каркас вікна та двері. Непогані.

Між АТБ та новою комерцією місця залишилось сантиметрів 20. Бочком, бочком. Але стережіться, не впадіть до магазинного підвалу.

Вздовж АТБ









А оце з боку автостоянки.

Тут все зроблено "заподлицо", технічно!

Вчора вже з'явився дах...
Скільки це простоїть? До першої жертви під колесами? Випав з нового закладу - і ти вже на небесах, тобто під колесами, скажімо, Лексуса.  Хто буде винен? Хто заплатить за ваш похорон?
 Дуже прикро таке бачити, бо люди в нас зараз відходять в інший світ в великій кількості, та хоча б не через такі жлобські прояви комерційної сутності.


  




























Немає коментарів:

Дописати коментар

дневник Пиковая дама

Антон дуже наполегливо мені радить, щоб я писала.                                         Пиковая дама                           ---------...